Respons på øvelser

 

English version

Som du hurtigt vil finde ud af, er der forskellige typer øvelser i NetDansk. I nogle øvelser får du respons med det samme (multiple choice), men i de fleste øvelser skal du vente med at trykke på Check-knappen, til du er færdig med hele øvelsen. Så popper der en boks op med resultatet af din løsning. Hvis du klikker på ”Check” undervejs, vil du opleve, at scoren i boksen ikke er korrekt, fordi programmet altid checker hele øvelsen og ikke kun de felter, du har udfyldt.

 

Eksempel:

 

I øvelsen til venstre skal du udfylde 12 felter. Der er udfyldt 3 felter korrekt, og resten er ikke udfyldt. Hvis du nu klikker på Check, vil du få som svar, at din score er 25%.

 

Du har ganske vist svaret rigtigt på de 3 spørgsmål, men programmet regner alle felter med. Det vil sige, at der er 3 rigtige og 9 forkerte = 25%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tastatur

 

Mange øvelser fylder mere end det, du umiddelbart kan se i browservinduet. For at udvide skærmbilledet kan du bruge F11-tasten på tastaturet. Funktionen slås fra ved at trykke på samme tast igen.

 

Hvis du ikke har de danske specialbogstaver æ, ø og å på tastaturet, kan du bruge et specialpanel, der befinder sig til venstre på skærmen i de øvelser, hvor du skal bruge disse bogstaver.