Tekster, linje 7

 

 

Gloser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lyt til teksten: low medium high
Louise, Tina og Christian har cyklet hele dagen i går. De sidder på terrassen ved sommerhuset på Fanø. De har sovet godt.

 

Christian har været ved bageren, og de har spist morgenmad. Klokken er 9.30, og Tina har vasket op. De har tændt for radioen, og musikken spiller højt.

 

Pigerne spørger, om Christian vil med ned til stranden. De har børstet tænder, men de har ikke været i bad. De har allerede pakket en strandtaske med håndklæder og solcreme. Christian henter svømmefødder og badebukser.

De løber ned til vandet.

De er på stranden hele dagen.

 

Det er aften nu, og de sidder sammen på terrassen og kigger mod vest. Det er en meget smuk solnedgang. De har haft en dejlig dag. Der ligger kød på grillen, og Louise har lavet en lækker salat.

 

De har ligget i solen, spillet bold og badet. Tina har også læst en halv bog om fransk film. De har fået farve i ansigterne.

 

De snakker om at tage i byen. Det lufter lidt, og de går ind i sommerhuset. De tænder et stearinlys og sidder sammen omkring sofabordet.

Tina siger, at hun ikke vil i byen. Hun er træt.

 

De sidder og snakker. De åbner en flaske vin. Christian siger, at der er 6 km til Nordby. Louise siger, at hun vil i byen. Christian vil med. De overtaler Tina. De klæder om og tager cyklerne til Nordby.

 

Der er mange turister i byen. Tina, Louise og Christian går ind på en café. Musikken spiller, og de har en god aften.

Caféen lukker klokken et, og de cykler hjem.